.: Lai Lai :.

Wednesday, 5 December 2012

Kenangan Dapat Semangat Masuk U

Assalam..

ni la kli pertma aku ade blog..xpnah tpkir pun aku akan ade blog..hihi.klkar sgguh..
kat cni aku nk crta ckit mcm mne aku dpat kekuatan nk msuk u..time tu aku f.6..aku ni xde
la nkal cuma suka sgt bjlan mlam..best kot bjlan mlam lepak ngan kwan2.tiap kli ade pluang 
msti aku akn cri pluang utk kuar umah g lepak2..
Pada satu mlam,abg aku ade pulang rumah..aku pun cm biase la bjlan mlam..tp time aku blik umah 
tba2 dia lak ade..abg aku ni jnis tgas ckit..dia pyyang cuma xnak la adik dia terbiar kot...aku bdebar2 gak
nak msuk umah tkut kne tnya mcam2..tp aku ngan muka cute msuk je la wat xtau..igt kan lpas tp 
tsgkut gak kne pgil..hahahahhaha..dia pun tnye la ko g mane???aku ckap la g setle kes bdak2 bgduh..
cm steady je bnyinya..xsmpat nk ckap lma2 leh plak dia jentik tlga aku..hahahhahaa..aku ni jnis mnja ckit xblh org mrah2..trus wat muka sdih mnitik airmta..blh lak dia sound aku lau cmni la prgainya xde pluang 
lgsung nk msuk u..aku pun jdi cm trcbar la..igt aku ni bdoh sgt ke..hihi..disbabkan tu aku rsa smgat je nk buktikan aku dpat msuk u wlau kuat bjlan..steady la jimmy..
Lepas kjdian tu ade lak program kat sek budak2 yg msuk u dtg crtakan pglman msuk u..crta2 diorg wat aku trtrik nk msuk u..aku pun jdi cm smgat tp dlam klas xblja jgak..hahahahahhaa..smpai cikgu sejrah report psal aku kat akak aku..ade sorg ckgu ni dia ajar aku ekonomi...aku ni mmg jnis mlas bljar n suka main2 dlam kelas..ckgu yg mmber2 aku tkut pun aku blh wat main gtu je..hihi..ckgu ni blh lak ckap yuszaimy awak ni sbnarnya pndai cuma awk ni mlas n suka main2..aku jdi segan lak dia ckap gtu..dia ckap aku ni hrapan nk dapat A utk paper yg dia ajar..xsgka lak aku jdi gtu..hbat jgak aku ni..hahahaha..aku pun ape lg ckap steady la ckit ye ckgu sya bjnji akn wat yg trbaik utk paper ckgu ni...rupanya kat sek aku ni xpnah org dapat A dlam paper mikroekonomi...aku pun jdi lg smgat la...xsgka lak aku btul2 dpat A time stpm..ckgu tu hepi sgt smpai nk blnja aku..lpas pada tu dia trus xmgjar bdak f.6..mgkin sbb hjat dia dh trcpai kot..aku pun btul2 smgat nk msuk u...ni la serba skit kngan aku...:-)

No comments:

Post a Comment